Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Αλλαγές Στομίων – Τραχειοστομίας – νεφροστομίας

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Αλλαγές Στομίων – Τραχειοστομίας – νεφροστομίας

Αλλαγές Στομίων

Περιλαμβάνουν κολοστομίες, ειλεοστομίες, ουρητηροστομίες. Παρέχεται καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της στομίας. Είναι πολύ σημαντικό η στομία και το δέρμα πέριξ της στομίας να μη χάσει τη συνέχειά του και να διατηρούνται καθαρά για τη σωστή εφαρμογή των σάκων κι αποφυγή μολύνσεων στην περιοχή.

Τραχειοστομία

Είναι απαραίτητο να διατηρηθεί καθαρός ο αεραγωγός κι ο σωλήνας και να αναρροφηθούν οι εκκρίσεις (βρογχοαναρρόφηση). Το έμπειρο προσωπικό μας παρέχει καθημερινή φροντίδα της τραχειοστομίας.

Νεφροστομία

H καθημερινή περιποίηση και αλλαγή του ασκού συλλογής κρίνεται απαραίτητη. Απαιτείται εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα, για να εξασφαλίσουμε την πλήρη αποθεραπεία του ουροποιητικού συστήματος δίχως την παρουσία πιθανών επιπλοκών.

Γαστροστομία

Η καθημερινή περιποίηση της γαστροστομίας είναι ζωτικής σημασίας διότι βοηθά στην πρόληψη μολύνσεων και διατηρεί τον έλεγχο της θέσης και του στομίου. Το έμπειρο προσωπικό του Μεριμνώ αναλαμβάνει την αλλαγή του ασθενούς.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας