Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Αλλαγές τραυμάτων – ραμμάτων

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Αλλαγές τραυμάτων – ραμμάτων

Αλλαγές Τραυμάτων

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει την άρτια περιποίηση πληγής / τραύματος, τα οποία είναι αποτέλεσμα χειρουργικών ή ορθοπεδικών περιστάσεων. Η περιποίηση και η αλλαγή από εξειδικευμένο προσωπικό θεωρείται απαραίτητη τα πρώτα 24ωρα, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία επούλωσης. Η ελλιπής περιποίηση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές όπως οίδημα, αιμορραγία, μολύνσεις κ.α.

Αφαίρεση Ραμμάτων

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει την αφαίρεση ραμμάτων.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας