Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Αποκλειστικά

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Αποκλειστικά

Με απόλυτο επαγγελματισμό και σοβαρότητα το έμπειρο προσωπικό του Μεριμνώ προσφέρει τις υπηρεσίες του απέναντι στην ατομική υγιεινή του ασθενούς με την αποκλειστική νοσηλεία στο σπίτι. Όταν ο ασθενής δε χρειάζεται τη συνεχή ιατρική φροντίδα ή βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης τότε η παραμονή του ασθενούς στο χώρο του μαζί με τους οικείους του είναι η κατάλληλη επιλογή. Η φροντίδα μιας αποκλειστική νοσοκόμα στο σπίτι μπορεί να κυμαίνεται αναλόγως των απαιτούμενων νοσηλευτικών αναγκών από 8 έως 24 ώρες.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας