Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Ενέσεις

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Ενέσεις

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των ατόμων με δυσκολία ή αδυναμία μετακίνησης, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης ενέσεων οποιασδήποτε μορφής στο σπίτι.

Ενδομυϊκές

Χορηγούνται ενέσιμα φάρμακα μυοχαλαρωτικά, αντιβιωτικά κλπ.

Υποδόριες

 

Παρέχεται επίσης η υπηρεσία πραγματοποίησης ενέσεων εξωσωματικής σε γυναίκες που έχουν μπει στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας