Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Εργοθεραπεία – Λογοθεραπεία

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Εργοθεραπεία - Λογοθεραπεία

Εργοθεραπεία Λογοθεραπεία σε ασθενείς που έχουν υποστεί εγκεφαλικό.

Εργοθεραπεία Κατ' Οίκον

Η εργοθεραπεία είναι απαραίτητο να προσφέρεται σε όλους τους ασθενείς που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο διότι βελτιώνει την καθημερινότητα των ασθενών και μειώνει δραστικά τις πιθανότητες επιδείνωσης της υγείας του. Η εργοθεραπεία στοχεύει στην αυτονομία των ασθενών και την ανεξαρτησία στις καθημερινές του ανάγκες.

Λογοθεραπεία Κατ' Οίκον

Λογοθεραπεία γίνεται από ειδικούς, οι οποίοι συνιστούν ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς. Στόχος της λογοθεραπείας είναι να βοηθήσει τον ασθενή να αναπτύξει τα προσόντα που χρειάζονται προκειμένου να επικοινωνήσει με τους άλλους κατα τη διάρκεια της ανάρρωσής του.

 

Εργοθεραπεία Λογοθεραπεία ασθενών

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας