Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Νοσηλεία Κατ’ οίκον Θεσσαλονίκη

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Νοσηλεία Κατ' οίκον θεσσαλονίκη

Το Μεριμνώ, παρέχει Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Κατ’ οίκον στη Θεσσαλονίκη και σε γύρω περιοχές, σε κλινήρεις ηλικιωμένους ασθενείς. Το νοσηλευτικό μας προσωπικό στελεχώνεται αποκλειστικά από πτυχιούχους νοσηλευτές όχι μόνο με γνώση αλλά και με εμπειρία, προς ανακούφιση όλων όσων επιλέγουν φροντίδα στο σπίτι. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα νοσηλευτικών αναγκών τις οποίες αναλύουμε παρακάτω:

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας