Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση ασθενούς με κάταγμα

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση ασθενούς με κάταγμα

Η ανάρρωση έπειτα από ένα κάταγμα απαιτεί μία περίοδο αποκατάστασης. Στόχος μας είναι να αποκτήσει ο ασθενής, μετά τη χειρουργική επέμβαση, γρήγορα και πάλι τη φυσιολογική του κίνηση.

Περιποίηση ασθενούς με κάταγμα κατ' οίκον

Μετά από ένα κάταγμα, ο ασθενής πιθανώς να χρειαστεί υποστήριξη στο βάδισμα από ένα ΠΙ, πατερίτσες ή καρότσι. Είναι πολύ σημαντικό, θέτοντας τον άνθρωπο ως προτεραιότητα, να μεριμνήσουμε και για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών σας.

Τοπική υγιεινή
Μπάνιο
Περιποίηση τραύματος και αφαίρεση ραμμάτων.
Βοήθεια στο σπίτι. Αφορά καθημερινές σας συνήθειες, τις οποίες δε μπορείτε να πραγματοποιήσετε λόγω της κατάστασής σας, όπως μαγείρεμα, καθαρισμό του σπιτιού σας κα.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας