Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση ασθενούς με νόσο πάρκινσον (Parkinson)

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση ασθενούς με νόσο πάρκινσον (Parkinson)

Η νόσος Πάρκινσον είναι μία διαταραχή του νευρικού συστήματος πιο σημαντικές επιπλοκές της νόσου είναι η δυσκολία στην καθημερινή αυτοεξυπηρέτηση, η δυσκολία σίτισης και κατάποσης, αλλά και τραυματισμοί από πτώσεις.

Περιποίηση στη νόσο πάρκινσον

Ως χρόνιο και προοδευτικά εξελισσόμενο νόσημα επιβαρύνει σημαντικά την ποιότητα της ζωής τόσο του ασθενούς τόσο και του φροντιστή. Ο ασθενής με νόσο πάρκινσον παρουσιάζει μυϊκές και αρθρικές βραχύνσεις που επιβαρύνουν τη δυσκαμψία του και αυτό αντιμετωπίζεται μέσω της κινησιοθεραπείας. Αυτό που είναι όμως ζωτικής σημασίας είναι η εξυπηρέτηση καθημερινότητάς του ασθενούς. Η εταιρεία Μεριμνώ περιλαμβάνει την περιποίηση των ασθενών με Πάρκινσον φροντίζοντας για τη σίτιση τους και για την τοπική τους υγιεινή, αλλά και το λουτρό τους.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας