Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση ασθενών με άνοια – Αλτσχάϊμερ (Alzheimer)

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση ασθενών με άνοια – Αλτσχάϊμερ (Alzheimer)

Η σταδιακή απώλεια της ικανότητας να επικοινωνεί ένα άτομο που πάσχει από άνοια, φέρνει δυσκολίες στον ίδιο και στο περιβάλλον του. Έτσι, οι ασθενείς με τη νόσο Alzheimer χρειάζονται εντατική υποστήριξη με νοσηλευτικές παρεμβάσεις που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των σωματικών και ψυχοκοινωνικών επιδράσεων της νόσου.

Περιποίηση ασθενών

Κύριος στόχος της νοσηλευτικής φροντίδας είναι η προστασία του ασθενούς από τραυματισμό κι η αντιμετώπιση δυσλειτουργικών συμπεριφορών. Ένα βασικό πρόβλημα όσων πάσχουν από άνοια είναι η έλλειψη συμμόρφωσης στη φαρμακευτική αγωγή.
Το προσωπικό του «Μεριμνώ» φροντίζει ώστε να βοηθά τον ασθενή με άνοια στις καθημερινές του συνήθειες, όπως σήκωμα από το κρεβάτι, καθαριότητα, σίτιση, δυνατότητα κοντινών εξορμήσεων με συνοδεία του έμπειρου προσωπικού μας.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας