Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση ασθενών με καρκίνο

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση ασθενών με καρκίνο

Η δομή του Μεριμνώ προσφέρει συνεχή και ολοκληρωμένη ανακουφιστική φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο με στόχο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής.

Υπηρεσίες σε ασθενείς με καρκίνο

Μία εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα παρέχει υπηρεσίες αγωγής στους ασθενείς για τη διαχείριση του πόνου αλλά και την ανακούφιση από άλλα σωματικά συμπτώματα.
Βασικός στόχος είναι να αντιμετωπιστούν όσο γίνεται καλύτερα οι ιατρονοσηλευτικές ανάγκες των ογκολογικών ασθενών στο οικείο περιβάλλον τους και να μειωθεί η συχνότητα νοσηλείας στα νοσοκομεία έτσι ώστε να αποφύγουν ταλαιπωρία αλλά και πιθανές επικίνδυνες για την υγεία τους ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Μεριμνώ έρχονται να συμπληρώσουν και να επεκτείνουν τη φροντίδα του ασθενούς μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.
Παρέχεται ψυχολογική και κοινωνική στήριξη για την αποδοχή της διάγνωσης και αποφυγή εγκατάλειψης της θεραπευτικής προσπάθειας, την ανάκτηση της αυτοπεποίθησής, της διαχείρισης του άγχους αλλά και της κατάθλιψης.
Πρωταρχικό ρόλο παίζει η καθημερινή υγιεινή προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές λοιμώξεις.
Η νοσηλευτική ομάδα του Μεριμνώ αναλαμβάνει την καθημερινή αλλαγή πάνας, την τοπική καθαριότητα αλλά και το λουτρό του ασθενούς χωρίς να ταλαιπωρείται ο ίδιος.
Ακόμη παρέχεται βοήθεια σε ασθενείς με προβλήματα σίτισης είτε παρουσιάζουν δυσκαταποσία, είτε δεν μπορούν να σιτιστούν από στόματος είτε απλώς δεν συνεργάζονται.
Επιπλέον, χορηγείται η φαρμακευτική σας αγωγή, όπως παυσίπονα ή αντιβιώσεις μέσω του port a-cath.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας