Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας

Σκλήρυνση κατά πλάκας

Ένα μεγάλο ποσοστό των πασχόντων από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, που φτάνει μέχρι και το 75%, αναφέρει σωματική κόπωση που μπορεί να φτάνει σε βαθμό εξουθένωσης, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητά τους.
Πολύτιμο εργαλείο στην αντιμετώπιση της ΣκΠ είναι η φυσιοθεραπεία. Μπορεί να μην αποτελεί τη θεραπεία της πάθησης αλλά συμβάλλει στην απαλλαγή από μυϊκούς πόνους και στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Παράλληλα, βελτιώνει τη διάθεση και την ποιότητα ζωής.
Επίσης, είναι πολύ σημαντική η καθημερινή περιποίηση του ασθενούς (μπάνιο, τοπική καθαριότητα ) προς αποφυγή κατακλίσεων αλλά και ουρολοιμώξεων.
Τέλος, παρέχεται υπηρεσία βοηθείας στη μετακίνησής τους.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας