Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση βαρύ εγκεφαλικού

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση βαρύ εγκαφαλικού

Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι μία συχνή νόσος που οφείλεται στην αιμορραγία κάποιο αγγείου του εγκεφάλου με αποτέλεσμα να βλάπτονται εξαιρετικά σημαντικά εγκεφαλικές λειτουργίες του ασθενούς.

Περιποίηση ασθενών με βαρύ εγκεφαλικό

Οι ασθενείς με την κατάλληλη βοήθεια, η οποία περιλαμβάνει συνεργασία νοσηλευτή και φυσιοθεραπευτήκινησιοθεραπευτή επανέρχονται στα προηγούμενα επίπεδα δραστηριότητας τους. Πολύ σημαντική είναι επίσης η συμβολή του λογοθεραπευτή αλλά και του εργοθεραπευτή στην αποκατάσταση της καθημερινότητάς τους.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας