Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση κάτω άκρων

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση κάτω άκρων

Διαβητικό Πόδι

Οι ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο διαβήτη έχουν ανάγκη από σχολαστική αντιμετώπιση των επιπλοκών της νόσου.

Γάγγραινα

Ασθενείς που έχουν ακρωτηριαστεί ή πρόκειται να ακρωτηριαστούν για διάφορους λόγους, όπως π.χ. γιατί ανέπτυξαν κακή κυκλοφορία στα άκρα τους και δημιούργησαν γάγγραινα, χρειάζονται ένα πρόγραμμα αποκατάστασης για την άρτια επούλωση των ακρωτηριασμένων άκρων αλλά και την αποφυγή επιμολύνσεων.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας