Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση Κλινήρων Ασθενών

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση Κλινήρων Ασθενών

Λουτρό

Λουτρό επί κλίνης: σε ασθενείς, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα κινητοποίησης για την πραγματοποίηση της σωματικής τους υγιεινής.

Λουτρό με μεταφορά του ασθενούς στο μπάνιο με ειδικό καρότσι για ασθενείς οι οποίοι λόγω αστάθειας δε μπορούν να μετακινηθούν στο μπάνιο.

Αλλαγή Πάνας / Τοπική Καθαριότητα

Σε ασθενείς που αδυνατούν να περπατήσουν, επιβάλλεται η σωστή καθημερινή τους περιποίηση ώστε να αποφευχθούν λοιμώξεις του ουροποιητικού και να υπάρξει πρόληψη των κατακλίσεων τόσο του κόκκυγα όσο και των γλουτών.

Υποκλυσμός

Χαμηλός ή υψηλός. Διενεργείται για την ανακούφιση της δυσκοιλιότητας ή προεγχειρητικά, για ενδοσκοπικές παρεμβάσεις(ορθοσκόπηση, κολονοσκόπηση). Ο κατάλληλος υποκλυσμός εφαρμόζεται αναλόγως την περίσταση, επαναφέροντας την εντερική λειτουργία στα φυσιολογικά πλαίσια, αποφεύγοντας , έτσι, την εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Κατακλίσεις

Οι κατακλίσεις είναι απόρροια της παρατεταμένης ακινητοποίησης ασθενών κι αφορούν σε φθορά του δέρματος σε κόκκυγα, πλάτη, γάμπες, γλουτούς και φτέρνες. Απαιτούν ωστόσο, αυξημένη νοσηλευτική φροντίδα σε καθημερινή βάση για την επούλωσή τους, έτσι ώστε να αποφευχθεί η επέκταση τους κι η δημιουργία νέων κατακλίσεων.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας