Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Περιποίηση Νεφροπαθούς

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Περιποίηση Νεφροπαθούς

Περιποίηση κάτω άκρων σε νεφροπαθείς

Οι νεφροπαθείς είναι μία ιδιαίτερη ομάδα ασθενών, που χρήζουν αυξημένης νοσηλευτικής φροντίδας ειδικά στα ακρωτηριασμένα άκρα, όπου πρέπει να επιτύχουμε την άριστη επούλωσή τους, δίχως να επιβαρύνουμε τον οργανισμό αποφεύγοντας τις επιμολύνσεις. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ηπαρινισμός προσωρινού και κεντρικού φλεβικού καθετήρα αιμοκάθαρσης

Σκοπός είναι η χορήγηση αντιβιώσεων κατ’ οίκον και διόρθωση της κακής λειτουργίας του καθετήρα κατά τη σύνδεση με το μηχάνημα.

Τοποθέτηση βελόνας φίστουλας

Σκοπός είναι η αποφυγή της ταλαιπωρίας των ασθενών με άσκοπες μετακινήσεις σε νοσοκομεία για τη χορήγηση αντιβιώσεων. Η τοποθέτηση βελόνας φίστουλας είναι ζωτικής σημασίας για το νεφροπαθή και πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Περιτοναϊκή κάθαρση

Η περιτοναϊκή κάθαρση μπορεί να γίνει με 2 τρόπους: χειροκίνητα ή με σύνδεση σε μηχάνημα νυχτερινής θεραπείας. Διενεργείται από έμπειρο προσωπικό με στόχο τη σωστή σύνδεση του ασθενούς και τη σίγουρη αποφυγή μολύνσεων του περιτόναιου για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Συνοδεία

Παρέχεται συνοδεία και μεταφορά από και προς τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας