Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Τοποθέτηση και αφαίρεση καθετήρων

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Τοποθέτηση και αφαίρεση καθετήρων

Ουροκαθετήρας

Η υπηρεσία αυτή αφορά σε κλινήρεις ασθενείς αλλά και σε περιστατικά με προβλήματα στο ουροποιητικό τους σύστημα. Κατά την τοποθέτηση / αλλαγή του ουροκαθετήρα ακολουθείται ασηπτική διαδικασία προς αποφυγή περαιτέρω μολύνσεων κι επιπλοκών.

Φλεβοκαθετήρας

Η τοποθέτηση φλεβικού καθετήρα ή η αντικατάστασή του πραγματοποιείται με σκοπό τη χορήγηση φαρμάκων, παραγώγων αίματος και διαλυμάτων παρεντερικής διατροφής.

Ρινογαστρικού Σωλήνα (Levin)

Χορηγείται σε άτομα που δυσκολεύονται ή αδυνατούν να λάβουν τροφή από μόνοι τους. Προορίζεται κυρίως για περιστατικά με σοβαρές παθήσεις (πχ βαρύ εγκεφαλικό).

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας