Νοσηλεία Κατ’ οίκον

Θεσσαλονίκη

ΜεριμνώΜεριμνώ
6949446266
6947621997
ΜεριμνώΜεριμνώ

Χορήγηση φαρμάκων

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Χορήγηση φαρμάκων

Χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής από στόματος

Σε ασθενείς με άνοια ή σε ασθενείς με δυσκολία στην κατάποση κλπ.

Χορήγηση ενδοφλέβιων φαρμάκων

σε ασθενείς που συνεχίζουν τη θεραπεία τους και μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο ή σε περιπτώσεις που αδυνατούν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.


Η χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής γίνεται από έμπειρους νοσηλευτές για την τήρηση της συνέπειας και πάντα σε συνεννόηση με τον επιβλέποντα ιατρό.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Ασκούμε τις νοσηλευτικές υπηρεσίες  στους ηλικιωμένους στο σπίτι τους με επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα τους σε δύσκολες συνήθως συνθήκες και προσπαθούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίστε μας!

Έχετε ερωτήσεις;

Ναι, το Μεριμνώ είναι δίπλα στους ασθενείς 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα. Με καθορισμένα ραντεβού επισκεπτόμαστε το σπίτι σας ασκώντας τις υπηρεσίες μας.
Βεβαίως, το Μεριμνώ εκτός από τις νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, προσωπικής υγιεινής (μπάνιου), ψώνια από το σούπερ μάρκετ και πληρωμής λογαριασμών.
Στο Μεριμνώ, οι νοσηλευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν όλα τα περιστατικά, όσο βαριά κι αν είναι. Ελάτε να το συζητήσουμε.

Άλλες υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας