Υπηρεσίες Μεριμνώ

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Α. ΛΟΥΤΡΟ
-Λουτρό επί κλίνης: σε ασθενείς, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα κινητοποίησης για την πραγματοποίηση της σωματικής τους υγιεινής.

– Λουτρό με μεταφορά του ασθενούς στο μπάνιο με ειδικό καρότσι για ασθενείς οι οποίοι λόγω αστάθειας δε μπορούν να μετακινηθούν στο μπάνιο.

Β. ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ / ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Σε ασθενείς που αδυνατούν να περπατήσουν, επιβάλλεται η σωστή καθημερινή τους περιποίηση ώστε να αποφευχθούν λοιμώξεις του ουροποιητικού και να υπάρξει πρόληψη των κατακλίσεων τόσο του κόκκυγα όσο και των γλουτών.

Γ. ΥΠΟΚΛΥΣΜΟΣ
Χαμηλός ή υψηλός. Διενεργείται για την ανακούφιση της δυσκοιλιότητας ή προεγχειρητικά, για ενδοσκοπικές παρεμβάσεις(ορθοσκόπηση, κολονοσκόπηση). Ο κατάλληλος υποκλυσμός εφαρμόζεται αναλόγως την περίσταση, επαναφέροντας την εντερική λειτουργία στα φυσιολογικά πλαίσια, αποφεύγοντας , έτσι, την εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Δ. ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ
Οι κατακλίσεις είναι απόρροια της παρατεταμένης ακινητοποίησης ασθενών κι αφορούν σε φθορά του δέρματος σε κόκκυγα, πλάτη, γάμπες, γλουτούς και φτέρνες. Απαιτούν ωστόσο, αυξημένη νοσηλευτική φροντίδα σε καθημερινή βάση για την επούλωσή τους, έτσι ώστε να αποφευχθεί η επέκταση τους κι η δημιουργία νέων κατακλίσεων.

Α. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣΕ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ: Οι νεφροπαθείς είναι μία ιδιαίτερη ομάδα ασθενών, που χρήζουν αυξημένης νοσηλευτικής φροντίδας ειδικά στα ακρωτηριασμένα άκρα, όπου πρέπει να επιτύχουμε την άριστη επούλωσή τους, δίχως να επιβαρύνουμε τον οργανισμό αποφεύγοντας τις επιμολύνσεις. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε καλύτερη ποιότητα ζωής.

Β. ΗΠΑΡΙΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ και ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΛΕΒΙΚΟΥ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ: Σκοπός είναι η χορήγηση αντιβιώσεων κατοίκον και διόρθωση της κακής λειτουργίας του καθετήρα κατά τη σύνδεση με το μηχάνημα

Γ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΕΛΟΝΑΣ ΦΙΣΤΟΥΛΑΣ: Σκοπός είναι η αποφυγή της ταλαιπωρίας των ασθενών με άσκοπες μετακινήσεις σε νοσοκομεία για τη χορήγηση αντιβιώσεων. Η τοποθέτηση βελόνας φίστουλας είναι ζωτικής σημασίας για το νεφροπαθή και πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Δ. ΠΕΡΙΤΟΝΑΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: Η περιτοναϊκή κάθαρση μπορεί να γίνει με 2 τρόπους: χειροκίνητα ή με σύνδεση σε μηχάνημα νυχτερινής θεραπείας.
Διενεργείται από έμπειρο προσωπικό με στόχο τη σωστή σύνδεση του ασθενούς και τη σίγουρη αποφυγή μολύνσεων του περιτόναιου για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ε. ΣΥΝΟΔΕΙΑ: Παρέχεται συνοδεία και μεταφορά από και προς τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Βασισμένη στις αρχές της ενσυναίσθησης, η εταιρεία μας φροντίζει και για τα άτομα ΑμΕΑ, τα οποία χρειάζονται ειδική μέριμνα. Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε
Α. Την καθημερινή περιποίησή τους.
Β. Τη σίτισή τους.
Γ. Τη χορήγηση των φαρμάκων τους
Δ. Επίσης, εξυπηρετούμε και με λοιπές εργασίες εντός κι εκτός σπιτιού (μαγείρεμα, καθαρισμός ρούχων, καθαρισμός και τακτοποίηση του σπιτιού κι οποιαδήποτε ψώνια για το σπίτι σας.)
Ε. Τέλος, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ατόμων ΑμΕΑ για ιατρικά θέματα αλλά και σε εξόδους ψυχαγωγίας , πάντα με τη συνοδεία του έμπειρου προσωπικού της εταιρεία μας.

Η σταδιακή απώλεια της ικανότητας να επικοινωνεί ένα άτομο που πάσχει από άνοια, φέρνει δυσκολίες στον ίδιο και στο περιβάλλον του. Έτσι, οι ασθενείς με τη νόσο Alzheimer χρειάζονται εντατική υποστήριξη με νοσηλευτικές παρεμβάσεις που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των σωματικών και ψυχοκοινωνικών επιδράσεων της νόσου.
Κύριος στόχος της νοσηλευτικής φροντίδας είναι η προστασία του ασθενούς από τραυματισμό κι η αντιμετώπιση δυσλειτουργικών συμπεριφορών. Ένα βασικό πρόβλημα όσων πάσχουν από άνοια είναι η έλλειψη συμμόρφωσης στη φαρμακευτική αγωγή.
Το προσωπικό του «Μεριμνώ» φροντίζει ώστε να βοηθά τον ασθενή με άνοια στις καθημερινές του συνήθειες.
Α. Σήκωμα από το κρεβάτι
Β. Καθαριότητα
Γ. Σίτιση
Δ. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα κοντινών εξορμήσεων με συνοδεία του έμπειρου προσωπικού μας.

Ένα μεγάλο ποσοστό των πασχόντων από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, που φτάνει μέχρι και το 75%, αναφέρει σωματική κόπωση που μπορεί να φτάνει σε βαθμό εξουθένωσης, τόσο σωματικής όσο και ψυχικής, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητά τους.
Πολύτιμο εργαλείο στην αντιμετώπιση της ΣκΠ είναι η φυσιοθεραπεία. Μπορεί να μην αποτελεί τη θεραπεία της πάθησης αλλά συμβάλλει στην απαλλαγή από μυϊκούς πόνους και στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Επίσης, βελτιώνει τη διάθεση και την ποιότητα ζωής.
Επίσης, είναι πολύ σημαντική η καθημερινή περιποίηση του ασθενούς (μπάνιο, τοπική καθαριότητα ) προς αποφυγή κατακλίσεων αλλά και ουρολοιμώξεων.
Τέλος, παρέχεται υπηρεσία βοηθείας στη μετακίνησής τους.

​• Περιποίηση Βαρύ εγκεφαλικού : το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι μία συχνή νόσος που οφείλεται στην αιμορραγία κάποιο αγγείου του εγκεφάλου με αποτέλεσμα να βλάπτονται εξαιρετικά σημαντικά εγκεφαλικές λειτουργίες του ασθενούς. Οι ασθενείς με την κατάλληλη βοήθεια, η οποία περιλαμβάνει συνεργασία νοσηλευτή και φυσιοθεραπευτήκινησιοθεραπευτή επανέρχονται στα προηγούμενα επίπεδα δραστηριότητας τους. Πολύ σημαντική είναι επίσης η συμβολή του λογοθεραπευτή αλλά και του εργοθεραπευτή στην αποκατάσταση της καθημερινότητάς τους.

Η ανάρρωση έπειτα από ένα κάταγμα απαιτεί μία περίοδο αποκατάστασης. Στόχος μας είναι να αποκτήσει ο ασθενής , μετά τη χειρουργική επέμβαση , γρήγορα και πάλι τη φυσιολογική του κίνηση. Μετά από ένα κάταγμα, ο ασθενής πιθανώς να χρειαστεί υποστήριξη στο βάδισμα από ένα ΠΙ, πατερίτσες ή καρότσι. Είναι πολύ σημαντικό, θέτοντας τον άνθρωπο ως προτεραιότητα , να μεριμνήσουμε και για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών σας:
Α. Τοπική υγιεινή
Β. Μπάνιο
Γ. Περιποίηση τραύματος και αφαίρεση ραμμάτων
Δ. Βοήθεια στο σπίτι. Αφορά καθημερινές σας συνήθειες, τις οποίες δε μπορείτε να πραγματοποιήσετε λόγω της κατάστασής σας, όπως μαγείρεμα, καθαρισμό του σπιτιού σας κα.

Η νόσος Πάρκινσον είναι μία διαταραχή του νευρικού συστήματος πιο σημαντικές επιπλοκές της νόσου είναι:
o η δυσκολία στην καθημερινή αυτοεξυπηρέτηση
o η δυσκολία σίτισης και κατάποσης
o αλλά και τραυματισμοί από πτώσεις. 
Ως χρόνιο και προοδευτικά εξελισσόμενο νόσημα επιβαρύνει σημαντικά την ποιότητα της ζωής τόσο του ασθενούς τόσο και του φροντιστή. Ο ασθενής με νόσο πάρκινσον παρουσιάζει μυϊκές και αρθρικές βραχύνσεις που επιβαρύνουν τη δυσκαμψία του, αυτό αντιμετωπίζεται μέσω της κινησιοθεραπείας. Αυτό που είναι όμως ζωτικής σημασίας είναι η εξυπηρέτηση καθημερινότητάς του ασθενούς. Η εταιρεία 《 Μεριμνώ 》περιλαμβάνει στη περιποίηση των ασθενών με Πάρκινσον φροντίζοντας για τη σίτιση τους, και για την τοπική τους υγιεινή αλλά και στο Λουτρό του.

Α. ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ: Οι ασθενείς που πάσχουν από χρόνιο διαβήτη έχουν ανάγκη από σχολαστική αντιμετώπιση των επιπλοκών της νόσου.

Β. ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ: ασθενείς που έχουν ακρωτηριαστεί ή πρόκειται να ακρωτηριαστούν για διάφορους λόγους, όπως πχ γιατί ανέπτυξαν κακή κυκλοφορία στα άκρα τους και δημιούργησαν γάγγραινα, χρειάζονται ένα πρόγραμμα αποκατάστασης για την άρτια επούλωση των ακρωτηριασμένων άκρων αλλά και την αποφυγή επιμολύνσεων.

Η δομή του 《 Μεριμνώ 》προσφέρει συνεχή και ολοκληρωμένη ανακουφιστική φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο με στόχο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής.
Μία εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα παρέχει υπηρεσίες αγωγής στους ασθενείς για τη διαχείριση του πόνου αλλά και την ανακούφιση από άλλα σωματικά συμπτώματα.
Βασικός στόχος είναι να αντιμετωπιστούν όσο γίνεται καλύτερα οι ιατρονοσηλευτικές ανάγκες των ογκολογικών ασθενών στο οικείο περιβάλλον τους και να μειωθεί η συχνότητα νοσηλείας στα νοσοκομεία έτσι ώστε να αποφύγουν ταλαιπωρία αλλά και πιθανές επικίνδυνες για την υγεία τους ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία 《 Μεριμνώ 》έρχονται να συμπληρώσουν και να επεκτείνουν τη φροντίδα του ασθενούς μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.
Παρέχεται ψυχολογική και κοινωνική στήριξη για την αποδοχή της διάγνωσης και αποφυγή εγκατάλειψης της θεραπευτικής προσπάθειας, την ανάκτηση της αυτοπεποίθησής, της διαχείρισης του άγχους αλλά και της κατάθλιψης.
Πρωταρχικό ρόλο παίζει η καθημερινή υγιεινή προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές λοιμώξεις.
Η νοσηλευτική ομάδα του 《 Μεριμνώ 》αναλαμβάνει την καθημερινή αλλαγή πάνας, την τοπική καθαριότητα αλλά και το λουτρό του ασθενούς χωρίς να ταλαιπωρείται ο ίδιος.
Ακόμη παρέχεται βοήθεια σε ασθενείς με προβλήματα σίτισης είτε παρουσιάζουν δυσκαταποσία, είτε δεν μπορούν να σιτιστούν από στόματος είτε απλώς δεν συνεργάζονται.
Επιπλέον, χορηγείται η φαρμακευτική σας αγωγή, όπως παυσίπονα ή αντιβιωσεις μέσω του port a-cath.

Α. ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ: Περιπτώσεις φροντιστών ασθενών, που, λόγω έλλειψης χρόνου, αδυνατούν να ταΐσουν τους ασθενείς ή σε περιπτώσεις που, λόγω διάφορων παθήσεων, δεν είναι ικανοί να αυτοεξυπηρετηθούν (πχ. γεροντική άνοια)

Β. ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΗ: Αφορά σε βαριάς μορφής παθήσεις κατά τις οποίες ο ασθενής δε μπορεί να σιτιστεί από στόματος. (πχ βαρύ εγκεφαλικό)

Α. Χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής από στόματος, σε ασθενείς με άνοια ή σε ασθενείς με δυσκολία στην κατάποση κλπ.
Β. Χορήγηση ενδοφλέβιων φαρμάκων σε ασθενείς που συνεχίζουν τη θεραπεία τους και μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο ή σε περιπτώσεις που αδυνατούν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Η χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής γίνεται από έμπειρους νοσηλευτές για την τήρηση της συνέπειας και πάντα σε συνεννόηση με τον επιβλέποντα ιατρό.

Α. ΟΥΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ: Η υπηρεσία αυτή αφορά σε κλινήρεις ασθενείς αλλά και σε περιστατικά με προβλήματα στο ουροποιητικό τους σύστημα. Κατά την τοποθέτηση / αλλαγή του ουροκαθετήρα ακολουθείται ασηπτική διαδικασία προς αποφυγή περαιτέρω μολύνσεων κι επιπλοκών.

Β. ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΑΣ: Η τοποθέτηση φλεβικού καθετήρα ή η αντικατάστασή του πραγματοποιείται με σκοπό τη χορήγηση φαρμάκων, παραγώγων αίματος και διαλυμάτων παρεντερικής διατροφής.

Γ. ΡΙΝΟΓΑΣΤΡΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ (LEVIN): Χορηγείται σε άτομα που δυσκολεύονται ή αδυνατούν να λάβουν τροφή από μόνοι τους. Προορίζεται κυρίως για περιστατικά με σοβαρές παθήσεις (πχ βαρύ εγκεφαλικό).

Α. ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ: Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει την άρτια περιποίηση πληγής / τραύματος, τα οποία είναι αποτέλεσμα χειρουργικών ή ορθοπεδικών περιστάσεων. Η περιποίηση και η αλλαγή από εξειδικευμένο προσωπικό θεωρείται απαραίτητη τα πρώτα 24ωρα, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία επούλωσης. Η ελλιπής περιποίηση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές όπως οίδημα, αιμορραγία, μολύνσεις κ.α.

Β. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΑΜΜΑΤΩΝ.

Α. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΜΙΩΝ (κολοστομίες, ειλεοστομίες, ουρητηροστομίες): Παρέχεται καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της στομίας. Είναι πολύ σημαντικό η στομία και το δέρμα πέριξ της στομίας να μη χάσει τη συνέχειά του και να διατηρούνται καθαρά για τη σωστή εφαρμογή των σάκων κι αποφυγή μολύνσεων στην περιοχή.

Β. ΤΡΑΧΕΙΟΣΤΟΜΙΑ: Είναι απαραίτητο να διατηρηθεί καθαρός ο αεραγωγός κι ο σωλήνας και να αναρροφηθούν οι εκκρίσεις (βρογχοαναρρόφηση).
Το έμπειρο προσωπικό μας παρέχει καθημερινή φροντίδα της τραχειοστομίας.

Γ. ΝΕΦΡΟΣΤΟΜΙΑ: H καθημερινή περιποίηση και αλλαγή του ασκού συλλογής κρίνεται απαραίτητη. Απαιτείται εξειδικευμένη νοσηλευτική φροντίδα, για να εξασφαλίσουμε την πλήρη αποθεραπεία του ουροποιητικού συστήματος δίχως την παρουσία πιθανών επιπλοκών.

Δ. ΓΑΣΤΡΟΣΤΟΜΙΑ: Η καθημερινή περιποίηση της γαστροστομίας είναι ζωτικής σημασίας διότι βοηθά στην πρόληψη μολύνσεων και διατηρεί τον έλεγχο της θέσης και του στομίου. Το έμπειρο προσωπικό του 《 Μεριμνώ 》αναλαμβάνει την αλλαγή του ασθενούς.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των ατόμων με δυσκολία ή αδυναμία μετακίνησης, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης ενέσεων οποιασδήποτε μορφής στο σπίτι:
Α. Ενδομυϊκές (χορηγούνται ενέσιμα φάρμακα μυοχαλαρωτικά, αντιβιωτικά κλπ)

Β. Υποδόριες

Παρέχεται επίσης η υπηρεσία πραγματοποίησης ενέσεων εξωσωματικής σε γυναίκες που έχουν μπει στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Σε ασθενείς με διαβήτη, οι οποίοι αδυνατούν να ακολουθήσουν τη θεραπεία τους σε καθημερινή βάση, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα (σακχαρομέτρηση) και τη χορήγηση ινσουλίνης.

Με σκοπό τη διευκόλυνση ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή έχουν κινητικά προβλήματα, αναλαμβάνεται η λήψη του δείγματος κατ’ οίκον και η μεταφορά τους σε μικροβιολογικό εργαστήριο. Παρέχεται και η δυνατότητα προσκόμισης των αποτελεσμάτων στο σπίτι.

i. ΚΟΥΡΕΜΑ
ii. ΞΥΡΙΣΜΑ
iii. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ
Με βασική μας μέριμνα την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών.

Αφορά σε ασθενείς που υπήρξαν κλινήρεις για κάποιο χρονικό διάστημα (πχ λόγω κατάγματος) ή νοσηλεύτηκαν σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης ώστε να επιστρέψουν στην πλήρη αυτοεξυπηρέτησή τους.

Στην εταιρεία “Μεριμνώ” φροντίζουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης για συγγενείς οι οποίοι λόγω απόστασης ή έλλειψης χρόνου αδυνατούν να φροντίσουν οι ίδιοι τους αγαπημένους τους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη αποκλειστική και καθολική τους φροντίδα. Στο πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνονται: 


– το εβδομαδιαίο μπάνιο του ασθενούς
-η χορήγηση της φαρμακευτικής τους αγωγής όσες φορές χρειάζεται καθημερινά
-οι εξωτερικές δουλειές (πληρωμή λογαριασμών, ψώνια κλπ)
– το καθάρισμα του σπιτιού
-η παράδοση φρεσκομαγειρεμένου φαγητού
** υπάρχει η δυνατότητα κατ οίκον επισκέψεων παθολόγου με ειδικότητα στη γηριατρικη.

Φυσιοθεραπεία – κινησιοθεραπεία

Βασικός στόχος του φυσιοθεραπευτή – κινησιοθεραπευτής σε συνεργασία με το νοσηλευτή είναι ο ασθενής να φτάσει στο σημείο να είναι λειτουργικός και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητάς του, χωρίς εμπόδια και πάντα με αξιοπρέπεια. Ο ρόλος του φυσιοθεραπευτή – κινησιοθεραπευτή είναι εξατομικευμένος και αναφέρεται πάντα σε απαιτήσεις και τις δυνατότητες του εκάστοτε ασθενή.

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία είναι απαραίτητο να προσφέρεται σε όλους τους ασθενείς που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο διότι βελτιώνει την καθημερινότητα των ασθενών και μειώνει δραστικά τις πιθανότητες επιδείνωσης της υγείας του. Η εργοθεραπεία στοχεύει στην αυτονομία των ασθενών και την ανεξαρτησία στις καθημερινές του ανάγκες.

Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία γίνεται από ειδικούς, οι οποίοι συνιστούν ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς. Στόχος της λογοθεραπείας είναι να βοηθήσει τον ασθενή να αναπτύξει τα προσόντα που χρειάζονται προκειμένου να επικοινωνήσει με τους άλλους κατα τη διάρκεια της ανάρρωσής του.

Μεταφορά - Συνοδεία ασθενών

Το εξειδικευμένο προσωπικό του 《 Μεριμνώ 》 διευκολύνει τη μεταβίβαση των ασθενών σε οποιοδήποτε ιατρείο, νοσοκομείο ή διαγνωστικό κέντρο με σκοπό την περίθαλψη του. 

Με σεβασμό προς το συνάνθρωπο, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά ασθενών με ΛΕΥΚΟ ΤΑΞΙ.

Ειδικότερα:

   – Τη σταθερή μεταφορά νεφροπαθών  προς τις μονάδες αιμοκάθαρσης.

   – Ατόμων ΑμεΑ ή με κινητικά προβλήματα  οπουδήποτε επιθυμούν.

Αποκλειστικά

Με απόλυτο επαγγελματισμό και σοβαρότητα το έμπειρο προσωπικό του 《 Μεριμνώ 》 προσφέρει τις υπηρεσίες του απέναντι στην ατομική υγιεινή του ασθενούς με την αποκλειστική νοσηλεία στο σπίτι. Όταν ο ασθενής δε χρειάζεται τη συνεχή ιατρική φροντίδα ή βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης τότε η παραμονή του ασθενούς στο χώρο του μαζί με τους οικείους του είναι η κατάλληλη επιλογή. Η φροντίδα μιας αποκλειστική νοσοκόμα στο σπίτι μπορεί να κυμαίνεται αναλόγως των απαιτούμενων νοσηλευτικών αναγκών από 8 έως 24 ώρες.

Φύλαξη

• Με σεβασμό στην υγιή και η αξιοπρεπή διαβίωση του ανθρώπου και με πρωταρχικό μας μέλημα την εξάλειψη της αρνητικής σημασίας του όρου γηροκομείου, η εταιρία《 Μεριμνώ 》 παρέχει την υπηρεσία φύλαξης των ασθενών που έχουν διαφορετικές ανάγκες διαβίωσης λαμβάνοντας υπόψη την ψυχική ανάταση που προσφέρει στον άνθρωπο η φροντίδα στο σπίτι.